Canada-USA Tour 2015 – September 18-22

The tour with Martina Edoff is going really well and we´re having a good time !

edmonton_1
Live in Edmonton, Canada september 19

 

We really come, sort of, like, from zero – as a support band for 2 bigger acts, but the audience is very-very enthusiastic and we´re getting so much respons from people telling us we have a really good sound (Very much thanks to Göran “Ernie” Ernlund who´s doing the Front Of House Mix)
This band with Martina really rocks ! High Energy ! – Smokin´!!! 🙂

flyg_calgary
Arrival to Calgary, Canada september 20

 

calgary_1
Live in Calgary, september 20

 

belt_nalle_vancouver
Day Off in Vancouver. Bought a Royal Beltbuckle and some KISS souveniers !

At our Day Off in Vancouver we really had a good time just relaxing and taking it easy. Had a fantastic dinner with seafood at the hotel restaurant just enjoying our time together ! 🙂

0 Shares

My Last Live Performance with THERION

I did my last live performance with Therion at Brutal Assault Festival, Czech Republic August 7th 2019. I made the final decision a couple of months ago, so everybody in the band and the crew knew this was gonna be my last appearance on stage with them. The reason is that the long touring is

Läs mer »

8 År som “Spik-Nykter” ! Hur blev det efteråt ?

8 År ! Tiden går fort ! Och den går ännu fortare när man trivs och har kul, säger man.Och jag har det faktiskt kul och trivsamt – även om livet förstås går lite “upp-å-ner” ibland, eller ganska ofta.Men så är det att vara människa och leva i verkligheten. Inget konstigt med det. När en

Läs mer »

Nackdelar med turnérandet (Det som bilderna inte visar)

I mitten av September 2018 så kom jag hem från en 2 veckors turné i Kina och Australien.Innan det gjorde vi 54 spelningar runt Europa och 22 spelningar i Latin-Amerika för att sedan även åka till Israel följt av Ryssland och ytterligare ett par spelningar i Europa.Jag börjar med fördelarna från de sista resorna till

Läs mer »

PSYKISK OHÄLSA – Del 2

Eftersom mitt inlägg om Psykisk Ohälsa drog till sig så pass mycket uppmärksamhet så fortsätter jag nu här: ….så vad hände sen då egentligen ? Hur gick egentligen efter det att ”mitt pussel” var färdiglagt ? Och vad kan man dra för slutsatser av det hela ? Jag vet inte till 100% men det spelar

Läs mer »

Mental illness – My Story

Much too often I meet people who feel psychologically bad. Those are people who really do have a good life practically, economically etc ….. but still they feel bad, suffering from anxiety or depression. What is really ”required” to feel good ? Or maybe just to allow yourself to feel good? It can often be

Läs mer »