Canada-USA Tour 2015 – September 18-22

The tour with Martina Edoff is going really well and we´re having a good time !

edmonton_1
Live in Edmonton, Canada september 19

 

We really come, sort of, like, from zero – as a support band for 2 bigger acts, but the audience is very-very enthusiastic and we´re getting so much respons from people telling us we have a really good sound (Very much thanks to Göran ”Ernie” Ernlund who´s doing the Front Of House Mix)
This band with Martina really rocks ! High Energy ! – Smokin´!!! 🙂

flyg_calgary
Arrival to Calgary, Canada september 20

 

calgary_1
Live in Calgary, september 20

 

belt_nalle_vancouver
Day Off in Vancouver. Bought a Royal Beltbuckle and some KISS souveniers !

At our Day Off in Vancouver we really had a good time just relaxing and taking it easy. Had a fantastic dinner with seafood at the hotel restaurant just enjoying our time together ! 🙂

0 Shares

10 År utan alkohol !

I samma stund som jag tog första steget ut från Capio Maria, Stockholm den 2:a Februari 2011 så föll den slutgiltiga poletten ner……. Det var inte en tanke, utan mer som någon slags uppenbarelse som bara ”slog till” och plötsligt så visste jag: ”Det är slut nu” – ”Jag kommer aldrig mer att dricka alkohol

Läs mer »

9 År som Nykter !

Då har det gått 1 år till och jag är ”uppe på nio”…. Och står där, fortfarande stadigt ! Så har det varit sen den 2:a februari 2011. Och Nej – Jag är inte ”duktig” eller ”stark”. Jag skryter inte heller om det ! – Det var ett BESLUT jag tog, och jag är tacksam

Läs mer »

9 Years of sobriety !

One more year has passed …. And I´m still here – sober ! This has been the case since February 2nd, 2011. But No – I’m not ” that fantastic” or ”strong”. I’m not boasting about it either! – It was a DECISION I made, and I am grateful that I finally got the insight

Läs mer »

My Last Live Performance with THERION

I did my last live performance with Therion at Brutal Assault Festival, Czech Republic August 7th 2019. I made the final decision a couple of months ago, so everybody in the band and the crew knew this was gonna be my last appearance on stage with them. The reason is that the long touring is

Läs mer »

8 År som ”Spik-Nykter” ! Hur blev det efteråt ?

8 År ! Tiden går fort ! Och den går ännu fortare när man trivs och har kul, säger man. Och jag har det faktiskt kul och trivsamt – även om livet förstås går lite ”upp-å-ner” ibland, eller ganska ofta. Men så är det att vara människa och leva i verkligheten. Inget konstigt med det.

Läs mer »