My Royal Mess !!!

royal mess CD1

 

I´ve now almost finished recording 3 more songs for my forthcoming Royal Mess album !
All the files and material will soon be brought to Chris Laney for mixing.
The songs are ”Hell City”, ”Trip” & ”From Rise To Fall”.
3 ”Rockers”.
Then I´ll have 9 songs ready.
Then I will only have 3 more to go and the album will be done………

Guest Appearances:
Jamie Borger (Treat, L.A.D.) plays the drums on all 3.
Kristian Niemann (Therion) Mikael Erlandsson (L.A.D.) Linnéa Vikström (Therion) Stefan Bergström (Skintrade) and Max Lorentz.

Paolo Vallerga will make another promo-video of those 3 as well.
Hope I can present it before this year is over ! (?)
🙂

Nalle

0 Shares

10 År utan alkohol !

I samma stund som jag tog första steget ut från Capio Maria, Stockholm den 2:a Februari 2011 så föll den slutgiltiga poletten ner……. Det var inte en tanke, utan mer som någon slags uppenbarelse som bara ”slog till” och plötsligt så visste jag: ”Det är slut nu” – ”Jag kommer aldrig mer att dricka alkohol

Läs mer »

9 År som Nykter !

Då har det gått 1 år till och jag är ”uppe på nio”…. Och står där, fortfarande stadigt ! Så har det varit sen den 2:a februari 2011. Och Nej – Jag är inte ”duktig” eller ”stark”. Jag skryter inte heller om det ! – Det var ett BESLUT jag tog, och jag är tacksam

Läs mer »

9 Years of sobriety !

One more year has passed …. And I´m still here – sober ! This has been the case since February 2nd, 2011. But No – I’m not ” that fantastic” or ”strong”. I’m not boasting about it either! – It was a DECISION I made, and I am grateful that I finally got the insight

Läs mer »

My Last Live Performance with THERION

I did my last live performance with Therion at Brutal Assault Festival, Czech Republic August 7th 2019. I made the final decision a couple of months ago, so everybody in the band and the crew knew this was gonna be my last appearance on stage with them. The reason is that the long touring is

Läs mer »

8 År som ”Spik-Nykter” ! Hur blev det efteråt ?

8 År ! Tiden går fort ! Och den går ännu fortare när man trivs och har kul, säger man. Och jag har det faktiskt kul och trivsamt – även om livet förstås går lite ”upp-å-ner” ibland, eller ganska ofta. Men så är det att vara människa och leva i verkligheten. Inget konstigt med det.

Läs mer »