Linnéa Vikström

linnea_collage

 

I´ve been telling so many others very many times by now, so why don´t I write about it too !?
– My big admiration for Linnéa Vikström !

There haven´t been many times during my 30 years in music-business that I´ve been so impressed by
someone ! A big talent musically. Her singing and acting on stage.
Such a character and performer !
On top of that – Her looks and attitude !
To me – she´s unique !

She joined Therion as ”a replacement for Katharina” and as ”Thomas daughter”
– And now she has become The Queen of the stage !

Even though she´s so much younger than the majority of Therion, she fits in perfectly with the band.
She is very social and has so much humour ! A good and nice friend !

She´s also a good songwriter ! So I´m really excited to hear what she will come up with in the future.
She has already written some music for the forthcoming Therion Rock Opera that we already have played live.

Whatever she will do – she´s holding the future as an artist in her hands.
I´m glad and proud to have the opportunity to perform with her !

I Salute Linnéa !!!

Linnea_warrior

 

0 Shares

My Last Live Performance with THERION

I did my last live performance with Therion at Brutal Assault Festival, Czech Republic August 7th 2019. I made the final decision a couple of months ago, so everybody in the band and the crew knew this was gonna be my last appearance on stage with them. The reason is that the long touring is

Läs mer »

8 År som “Spik-Nykter” ! Hur blev det efteråt ?

8 År ! Tiden går fort ! Och den går ännu fortare när man trivs och har kul, säger man.Och jag har det faktiskt kul och trivsamt – även om livet förstås går lite “upp-å-ner” ibland, eller ganska ofta.Men så är det att vara människa och leva i verkligheten. Inget konstigt med det. När en

Läs mer »

Nackdelar med turnérandet (Det som bilderna inte visar)

I mitten av September 2018 så kom jag hem från en 2 veckors turné i Kina och Australien.Innan det gjorde vi 54 spelningar runt Europa och 22 spelningar i Latin-Amerika för att sedan även åka till Israel följt av Ryssland och ytterligare ett par spelningar i Europa.Jag börjar med fördelarna från de sista resorna till

Läs mer »

PSYKISK OHÄLSA – Del 2

Eftersom mitt inlägg om Psykisk Ohälsa drog till sig så pass mycket uppmärksamhet så fortsätter jag nu här: ….så vad hände sen då egentligen ? Hur gick egentligen efter det att ”mitt pussel” var färdiglagt ? Och vad kan man dra för slutsatser av det hela ? Jag vet inte till 100% men det spelar

Läs mer »

Mental illness – My Story

Much too often I meet people who feel psychologically bad. Those are people who really do have a good life practically, economically etc ….. but still they feel bad, suffering from anxiety or depression. What is really ”required” to feel good ? Or maybe just to allow yourself to feel good? It can often be

Läs mer »