THERION Tour Dec 14, 15, 16

Dec 14th Eindhoven, Netherlands:
Played at this huge venue at a Festival.
Before the show I went out to meet my friend Frank Wijers and his girlfriend and
took a walk around the city.
The gig was great !

philips

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dec 15 Lausanne, Switzerland:
We just hung around the venue the whole day before the show.
This was the last gig on this tour for our support Heavenshine.
Thomas went up with them onstage during their last song “The Phantom of the Opera”.
It was really great ! Thomas & Miriam did it very well together !
After the show we were all singing Russian and Swedish songs with Arkona ! 🙂

 

phantom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dec 16th: Milano, Italy. Day-Off !
It was really nice to have this day-off to really Do Nothing and relax.
I just went with the others twice to the restaurant across the street and in the evening
I took a walk to a laundry only about 10 minutes from the hotel. Not that I really
needed to get some of my clothes washed. It was just to have this walk and have something
to do 🙂

 

milano

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Now we´ve just arrived to Romagnano, Italy.
A new support-act will join us from now: COMA !
🙂

0 Shares

My Last Live Performance with THERION

I did my last live performance with Therion at Brutal Assault Festival, Czech Republic August 7th 2019. I made the final decision a couple of months ago, so everybody in the band and the crew knew this was gonna be my last appearance on stage with them. The reason is that the long touring is

Läs mer »

8 År som “Spik-Nykter” ! Hur blev det efteråt ?

8 År ! Tiden går fort ! Och den går ännu fortare när man trivs och har kul, säger man.Och jag har det faktiskt kul och trivsamt – även om livet förstås går lite “upp-å-ner” ibland, eller ganska ofta.Men så är det att vara människa och leva i verkligheten. Inget konstigt med det. När en

Läs mer »

Nackdelar med turnérandet (Det som bilderna inte visar)

I mitten av September 2018 så kom jag hem från en 2 veckors turné i Kina och Australien.Innan det gjorde vi 54 spelningar runt Europa och 22 spelningar i Latin-Amerika för att sedan även åka till Israel följt av Ryssland och ytterligare ett par spelningar i Europa.Jag börjar med fördelarna från de sista resorna till

Läs mer »

PSYKISK OHÄLSA – Del 2

Eftersom mitt inlägg om Psykisk Ohälsa drog till sig så pass mycket uppmärksamhet så fortsätter jag nu här: ….så vad hände sen då egentligen ? Hur gick egentligen efter det att ”mitt pussel” var färdiglagt ? Och vad kan man dra för slutsatser av det hela ? Jag vet inte till 100% men det spelar

Läs mer »

Mental illness – My Story

Much too often I meet people who feel psychologically bad. Those are people who really do have a good life practically, economically etc ….. but still they feel bad, suffering from anxiety or depression. What is really ”required” to feel good ? Or maybe just to allow yourself to feel good? It can often be

Läs mer »