THERION: December Tour 2013

The rehearsals were all fine !
We´re gonna play about 4-5 excerpts from the forthcoming Therion Rock Opera, just to sort of ”give it a try”.
We will also play the entire album ”Vovin” and some old stuff……

As usual, everything is done in the last minute…….
But after 2 hours of sleep I was on the way to Arlanda Airport, Stockholm.
We heard on the news about a hurricane coming up but we never noticed anything of it….
We reached Düsseldorf, Germany at noon. From there we took the trailer towards Poland.
A very nice, comfortable and fresh trailer with good bunks to sleep in.

 

linnea_bus1

Linnéa in the trailer on the way to Poland

 

Now we´re in Cracow, Poland where we will have the first gig tonight.
The mood is very good and we´re getting ready to give it all to the audience of Cracow !

 

Nalle

🙂

0 Shares

10 År utan alkohol !

I samma stund som jag tog första steget ut från Capio Maria, Stockholm den 2:a Februari 2011 så föll den slutgiltiga poletten ner……. Det var inte en tanke, utan mer som någon slags uppenbarelse som bara ”slog till” och plötsligt så visste jag: ”Det är slut nu” – ”Jag kommer aldrig mer att dricka alkohol

Läs mer »

9 År som Nykter !

Då har det gått 1 år till och jag är ”uppe på nio”…. Och står där, fortfarande stadigt ! Så har det varit sen den 2:a februari 2011. Och Nej – Jag är inte ”duktig” eller ”stark”. Jag skryter inte heller om det ! – Det var ett BESLUT jag tog, och jag är tacksam

Läs mer »

9 Years of sobriety !

One more year has passed …. And I´m still here – sober ! This has been the case since February 2nd, 2011. But No – I’m not ” that fantastic” or ”strong”. I’m not boasting about it either! – It was a DECISION I made, and I am grateful that I finally got the insight

Läs mer »

My Last Live Performance with THERION

I did my last live performance with Therion at Brutal Assault Festival, Czech Republic August 7th 2019. I made the final decision a couple of months ago, so everybody in the band and the crew knew this was gonna be my last appearance on stage with them. The reason is that the long touring is

Läs mer »

8 År som ”Spik-Nykter” ! Hur blev det efteråt ?

8 År ! Tiden går fort ! Och den går ännu fortare när man trivs och har kul, säger man. Och jag har det faktiskt kul och trivsamt – även om livet förstås går lite ”upp-å-ner” ibland, eller ganska ofta. Men så är det att vara människa och leva i verkligheten. Inget konstigt med det.

Läs mer »