THERION: December Tour 2013

The rehearsals were all fine !
We´re gonna play about 4-5 excerpts from the forthcoming Therion Rock Opera, just to sort of “give it a try”.
We will also play the entire album “Vovin” and some old stuff……

As usual, everything is done in the last minute…….
But after 2 hours of sleep I was on the way to Arlanda Airport, Stockholm.
We heard on the news about a hurricane coming up but we never noticed anything of it….
We reached Düsseldorf, Germany at noon. From there we took the trailer towards Poland.
A very nice, comfortable and fresh trailer with good bunks to sleep in.

 

linnea_bus1

Linnéa in the trailer on the way to Poland

 

Now we´re in Cracow, Poland where we will have the first gig tonight.
The mood is very good and we´re getting ready to give it all to the audience of Cracow !

 

Nalle

🙂

0 Shares

My Last Live Performance with THERION

I did my last live performance with Therion at Brutal Assault Festival, Czech Republic August 7th 2019. I made the final decision a couple of months ago, so everybody in the band and the crew knew this was gonna be my last appearance on stage with them. The reason is that the long touring is

Läs mer »

8 År som “Spik-Nykter” ! Hur blev det efteråt ?

8 År ! Tiden går fort ! Och den går ännu fortare när man trivs och har kul, säger man.Och jag har det faktiskt kul och trivsamt – även om livet förstås går lite “upp-å-ner” ibland, eller ganska ofta.Men så är det att vara människa och leva i verkligheten. Inget konstigt med det. När en

Läs mer »

Nackdelar med turnérandet (Det som bilderna inte visar)

I mitten av September 2018 så kom jag hem från en 2 veckors turné i Kina och Australien.Innan det gjorde vi 54 spelningar runt Europa och 22 spelningar i Latin-Amerika för att sedan även åka till Israel följt av Ryssland och ytterligare ett par spelningar i Europa.Jag börjar med fördelarna från de sista resorna till

Läs mer »

PSYKISK OHÄLSA – Del 2

Eftersom mitt inlägg om Psykisk Ohälsa drog till sig så pass mycket uppmärksamhet så fortsätter jag nu här: ….så vad hände sen då egentligen ? Hur gick egentligen efter det att ”mitt pussel” var färdiglagt ? Och vad kan man dra för slutsatser av det hela ? Jag vet inte till 100% men det spelar

Läs mer »

Mental illness – My Story

Much too often I meet people who feel psychologically bad. Those are people who really do have a good life practically, economically etc ….. but still they feel bad, suffering from anxiety or depression. What is really ”required” to feel good ? Or maybe just to allow yourself to feel good? It can often be

Läs mer »