THERION: On the way to Russia ! 0ctober 22

The gig in Athens, Greece last night was our last on this European tour.
Great gig ! Thanks to everyone who was there ! 🙂
In Thessaloniki we did an acoustic gig instead of the regular due to some technical problems.
It worked out great too !

This was also the last gig we did we our great support-acts ELYOSE & ANTALGIA !
Thanks to all of them for being so nice people ! 🙂

Now we´re on the plane to Russia !

Here are the cities we will play in:

Rostov
Krasnodar
St.Petersburg
Moscow
+
Ukraine – Kiev

I´ve heard so much about these places, so it´s gonna be really exciting to go there !

I say it like the band ABBA in their song “Thank You For The Music” !!
If it wouldn´t be because of the music and touring, I guess I´ve never come to see this much of the world 🙂

Nalle

ANTALGIA & ELYOSE

0 Shares

My Last Live Performance with THERION

I did my last live performance with Therion at Brutal Assault Festival, Czech Republic August 7th 2019. I made the final decision a couple of months ago, so everybody in the band and the crew knew this was gonna be my last appearance on stage with them. The reason is that the long touring is

Läs mer »

8 År som “Spik-Nykter” ! Hur blev det efteråt ?

8 År ! Tiden går fort ! Och den går ännu fortare när man trivs och har kul, säger man.Och jag har det faktiskt kul och trivsamt – även om livet förstås går lite “upp-å-ner” ibland, eller ganska ofta.Men så är det att vara människa och leva i verkligheten. Inget konstigt med det. När en

Läs mer »

Nackdelar med turnérandet (Det som bilderna inte visar)

I mitten av September 2018 så kom jag hem från en 2 veckors turné i Kina och Australien.Innan det gjorde vi 54 spelningar runt Europa och 22 spelningar i Latin-Amerika för att sedan även åka till Israel följt av Ryssland och ytterligare ett par spelningar i Europa.Jag börjar med fördelarna från de sista resorna till

Läs mer »

PSYKISK OHÄLSA – Del 2

Eftersom mitt inlägg om Psykisk Ohälsa drog till sig så pass mycket uppmärksamhet så fortsätter jag nu här: ….så vad hände sen då egentligen ? Hur gick egentligen efter det att ”mitt pussel” var färdiglagt ? Och vad kan man dra för slutsatser av det hela ? Jag vet inte till 100% men det spelar

Läs mer »

Mental illness – My Story

Much too often I meet people who feel psychologically bad. Those are people who really do have a good life practically, economically etc ….. but still they feel bad, suffering from anxiety or depression. What is really ”required” to feel good ? Or maybe just to allow yourself to feel good? It can often be

Läs mer »