THERION: On the way to Russia ! 0ctober 22

The gig in Athens, Greece last night was our last on this European tour.
Great gig ! Thanks to everyone who was there ! 🙂
In Thessaloniki we did an acoustic gig instead of the regular due to some technical problems.
It worked out great too !

This was also the last gig we did we our great support-acts ELYOSE & ANTALGIA !
Thanks to all of them for being so nice people ! 🙂

Now we´re on the plane to Russia !

Here are the cities we will play in:

Rostov
Krasnodar
St.Petersburg
Moscow
+
Ukraine – Kiev

I´ve heard so much about these places, so it´s gonna be really exciting to go there !

I say it like the band ABBA in their song ”Thank You For The Music” !!
If it wouldn´t be because of the music and touring, I guess I´ve never come to see this much of the world 🙂

Nalle

ANTALGIA & ELYOSE

0 Shares

10 År utan alkohol !

I samma stund som jag tog första steget ut från Capio Maria, Stockholm den 2:a Februari 2011 så föll den slutgiltiga poletten ner……. Det var inte en tanke, utan mer som någon slags uppenbarelse som bara ”slog till” och plötsligt så visste jag: ”Det är slut nu” – ”Jag kommer aldrig mer att dricka alkohol

Läs mer »

9 År som Nykter !

Då har det gått 1 år till och jag är ”uppe på nio”…. Och står där, fortfarande stadigt ! Så har det varit sen den 2:a februari 2011. Och Nej – Jag är inte ”duktig” eller ”stark”. Jag skryter inte heller om det ! – Det var ett BESLUT jag tog, och jag är tacksam

Läs mer »

9 Years of sobriety !

One more year has passed …. And I´m still here – sober ! This has been the case since February 2nd, 2011. But No – I’m not ” that fantastic” or ”strong”. I’m not boasting about it either! – It was a DECISION I made, and I am grateful that I finally got the insight

Läs mer »

My Last Live Performance with THERION

I did my last live performance with Therion at Brutal Assault Festival, Czech Republic August 7th 2019. I made the final decision a couple of months ago, so everybody in the band and the crew knew this was gonna be my last appearance on stage with them. The reason is that the long touring is

Läs mer »

8 År som ”Spik-Nykter” ! Hur blev det efteråt ?

8 År ! Tiden går fort ! Och den går ännu fortare när man trivs och har kul, säger man. Och jag har det faktiskt kul och trivsamt – även om livet förstås går lite ”upp-å-ner” ibland, eller ganska ofta. Men så är det att vara människa och leva i verkligheten. Inget konstigt med det.

Läs mer »