THERION “Flowers Of Evil” Tour 2012

September 29, 2012

Sitting in the dressingroom in Groningen, Holland, relaxing and listening to Stefan Jernståhl playing the piano ! 🙂
He´s a fantastic musician and the keyboardplayer for Therion this tour….

The first show of the tour in Eindhoven, Holland was great except for some technical problems with the guitars….

These first two days have been like a vacation for me, and for the others too I guess… (?)
I had so many practical things to do before leaving Stockholm…..it was a real struggle sometimes…..
So now to be on the road and travel with this fantastic modern trailer and have your own bed and get some proper sleep is just great !

I was out early this morning for a walk and this seems to be a calm and nice town 🙂

It´s funny to see the reactions of the new Therion album and the new videos that was released today !

Tonight we play here in Groningen.

 


Me and our trailer in Eindhoven, Holland

0 Shares

My Last Live Performance with THERION

I did my last live performance with Therion at Brutal Assault Festival, Czech Republic August 7th 2019. I made the final decision a couple of months ago, so everybody in the band and the crew knew this was gonna be my last appearance on stage with them. The reason is that the long touring is

Läs mer »

8 År som “Spik-Nykter” ! Hur blev det efteråt ?

8 År ! Tiden går fort ! Och den går ännu fortare när man trivs och har kul, säger man.Och jag har det faktiskt kul och trivsamt – även om livet förstås går lite “upp-å-ner” ibland, eller ganska ofta.Men så är det att vara människa och leva i verkligheten. Inget konstigt med det. När en

Läs mer »

Nackdelar med turnérandet (Det som bilderna inte visar)

I mitten av September 2018 så kom jag hem från en 2 veckors turné i Kina och Australien.Innan det gjorde vi 54 spelningar runt Europa och 22 spelningar i Latin-Amerika för att sedan även åka till Israel följt av Ryssland och ytterligare ett par spelningar i Europa.Jag börjar med fördelarna från de sista resorna till

Läs mer »

PSYKISK OHÄLSA – Del 2

Eftersom mitt inlägg om Psykisk Ohälsa drog till sig så pass mycket uppmärksamhet så fortsätter jag nu här: ….så vad hände sen då egentligen ? Hur gick egentligen efter det att ”mitt pussel” var färdiglagt ? Och vad kan man dra för slutsatser av det hela ? Jag vet inte till 100% men det spelar

Läs mer »

Mental illness – My Story

Much too often I meet people who feel psychologically bad. Those are people who really do have a good life practically, economically etc ….. but still they feel bad, suffering from anxiety or depression. What is really ”required” to feel good ? Or maybe just to allow yourself to feel good? It can often be

Läs mer »