THERION TOUR 2012 – Preparing

Hello Out there !

THERION will soon start the rehearsals infor the “Flowers Of Evil Tour”
It will be great to go out and meet the audience of Europe again ! 🙂
25 cities in 30 days ! We start in Holland and will end the tour in Russia.
I´ve never been to Russia before so that will be a special bonus for me.

It will be a bit different this time now that Snowy isn´t with us anymore….
That´s very sad, but I´m sure it will all work out fine in this “new concept”

I Salute Snowy Shaw and wish him good luck !! – I Love Him !! 🙂

Stefan Jernståhl, the new keyboardplayer is a fantastic musician and a good friend of ours –
with a Big Heart and loads of humour ! I´ve played with him before !

I will come up with some more information later on about the rehearsals and everything about the tour !

 

This ring was special designed for me by Sigrid Ingela Halvarsson
The shape is square and contains Silver, Iron and 5000-year-old oak !
She makes special designed stuff for You !

Check her out at:

https://www.facebook.com/sigrid.halvarsson?ref=ts

https://www.facebook.com/kaleido.konsthantverk

Nalle

🙂

0 Shares

My Last Live Performance with THERION

I did my last live performance with Therion at Brutal Assault Festival, Czech Republic August 7th 2019. I made the final decision a couple of months ago, so everybody in the band and the crew knew this was gonna be my last appearance on stage with them. The reason is that the long touring is

Läs mer »

8 År som “Spik-Nykter” ! Hur blev det efteråt ?

8 År ! Tiden går fort ! Och den går ännu fortare när man trivs och har kul, säger man.Och jag har det faktiskt kul och trivsamt – även om livet förstås går lite “upp-å-ner” ibland, eller ganska ofta.Men så är det att vara människa och leva i verkligheten. Inget konstigt med det. När en

Läs mer »

Nackdelar med turnérandet (Det som bilderna inte visar)

I mitten av September 2018 så kom jag hem från en 2 veckors turné i Kina och Australien.Innan det gjorde vi 54 spelningar runt Europa och 22 spelningar i Latin-Amerika för att sedan även åka till Israel följt av Ryssland och ytterligare ett par spelningar i Europa.Jag börjar med fördelarna från de sista resorna till

Läs mer »

PSYKISK OHÄLSA – Del 2

Eftersom mitt inlägg om Psykisk Ohälsa drog till sig så pass mycket uppmärksamhet så fortsätter jag nu här: ….så vad hände sen då egentligen ? Hur gick egentligen efter det att ”mitt pussel” var färdiglagt ? Och vad kan man dra för slutsatser av det hela ? Jag vet inte till 100% men det spelar

Läs mer »

Mental illness – My Story

Much too often I meet people who feel psychologically bad. Those are people who really do have a good life practically, economically etc ….. but still they feel bad, suffering from anxiety or depression. What is really ”required” to feel good ? Or maybe just to allow yourself to feel good? It can often be

Läs mer »