THERION: Uruguay and Argentina !

The travel to Uruguay was loooong and I didn´t sleep anything during all the three flights we had.
I was awake for about 33 hours cause we didn´t leave Stockholm until in the evening…….and that morning, I was awake early as always ! Oh God how I slept when we reached the hotel in Montevideo ! 🙂
All the others went out to eat. I continued to sleep until the next morning ! 🙂

The gig at Teatro El Galpón was great ! Good audience and everything worked out fine !
Afterwards we had a “Meet & Greet” and played some songs acoustic for a few of the fans.
In the end it all turned out to be some kind of crazyness with big laughs…….. as always 😀

The only thing that was really sad about this evening was that someone stole Christofers Iphone from the dressingroom…….probably while we were playing….. (?) If anyone gets to hear something about that; please get in contact here !

Now we´re in Buenos Aires, Argentina !!
Last night we all went out for dinner and had a good time !
Huge City !!

Just got back from a really good breakfast here at the hotel, so now I´m loaded and looking forward to the show tonight !

🙂

 

0 Shares

My Last Live Performance with THERION

I did my last live performance with Therion at Brutal Assault Festival, Czech Republic August 7th 2019. I made the final decision a couple of months ago, so everybody in the band and the crew knew this was gonna be my last appearance on stage with them. The reason is that the long touring is

Läs mer »

8 År som “Spik-Nykter” ! Hur blev det efteråt ?

8 År ! Tiden går fort ! Och den går ännu fortare när man trivs och har kul, säger man.Och jag har det faktiskt kul och trivsamt – även om livet förstås går lite “upp-å-ner” ibland, eller ganska ofta.Men så är det att vara människa och leva i verkligheten. Inget konstigt med det. När en

Läs mer »

Nackdelar med turnérandet (Det som bilderna inte visar)

I mitten av September 2018 så kom jag hem från en 2 veckors turné i Kina och Australien.Innan det gjorde vi 54 spelningar runt Europa och 22 spelningar i Latin-Amerika för att sedan även åka till Israel följt av Ryssland och ytterligare ett par spelningar i Europa.Jag börjar med fördelarna från de sista resorna till

Läs mer »

PSYKISK OHÄLSA – Del 2

Eftersom mitt inlägg om Psykisk Ohälsa drog till sig så pass mycket uppmärksamhet så fortsätter jag nu här: ….så vad hände sen då egentligen ? Hur gick egentligen efter det att ”mitt pussel” var färdiglagt ? Och vad kan man dra för slutsatser av det hela ? Jag vet inte till 100% men det spelar

Läs mer »

Mental illness – My Story

Much too often I meet people who feel psychologically bad. Those are people who really do have a good life practically, economically etc ….. but still they feel bad, suffering from anxiety or depression. What is really ”required” to feel good ? Or maybe just to allow yourself to feel good? It can often be

Läs mer »