THERION LATIN-AMERICA TOUR !

PREPARING FOR THE TOUR !

The last two weeks I´ve been preparing for the Latin-America Tour with THERION !
Some new equipment and clothes, and many other practical things that need to be done.

Here are the dates:

 

Date Country City Venue Status
2012-05-31 Uruguay Montevideo Teatro Galpon Confirmed
2012-06-02 Argentina Buenos Aires El Teatro Flores Confirmed
2012-06-03 Chile Santiago Teatro Teleton Confirmed
2012-06-05 Brazil Sao Paulo Teatro Abril Confirmed
2012-06-07 Colombia Bogota Royal Center Confirmed
2012-06-08 Colombia Medellin Teatro Universidad de Medellin Confirmed
2012-06-10 Ecuador Quito El Teleferico Confirmed
2012-06-11 Peru Lima Voce Confirmed
2012-06-14 El Salvador San Salvador CIFCO Confirmed
2012-06-16 Mexico Mexico City TBA Confirmed

I´ve never been to these countries before, except for Mexico, so I´m very excited !!

Here´s a little sketch of my new Therion Bass

Therion Bass
Sketch of bass infor airbrush

It´s gonna be airbrush-painted by Jörgen Nasenius and will be delivered to me before we go on tour.

More info coming up later…….

 

Nalley

🙂

0 Shares

My Last Live Performance with THERION

I did my last live performance with Therion at Brutal Assault Festival, Czech Republic August 7th 2019. I made the final decision a couple of months ago, so everybody in the band and the crew knew this was gonna be my last appearance on stage with them. The reason is that the long touring is

Läs mer »

8 År som “Spik-Nykter” ! Hur blev det efteråt ?

8 År ! Tiden går fort ! Och den går ännu fortare när man trivs och har kul, säger man.Och jag har det faktiskt kul och trivsamt – även om livet förstås går lite “upp-å-ner” ibland, eller ganska ofta.Men så är det att vara människa och leva i verkligheten. Inget konstigt med det. När en

Läs mer »

Nackdelar med turnérandet (Det som bilderna inte visar)

I mitten av September 2018 så kom jag hem från en 2 veckors turné i Kina och Australien.Innan det gjorde vi 54 spelningar runt Europa och 22 spelningar i Latin-Amerika för att sedan även åka till Israel följt av Ryssland och ytterligare ett par spelningar i Europa.Jag börjar med fördelarna från de sista resorna till

Läs mer »

PSYKISK OHÄLSA – Del 2

Eftersom mitt inlägg om Psykisk Ohälsa drog till sig så pass mycket uppmärksamhet så fortsätter jag nu här: ….så vad hände sen då egentligen ? Hur gick egentligen efter det att ”mitt pussel” var färdiglagt ? Och vad kan man dra för slutsatser av det hela ? Jag vet inte till 100% men det spelar

Läs mer »

Mental illness – My Story

Much too often I meet people who feel psychologically bad. Those are people who really do have a good life practically, economically etc ….. but still they feel bad, suffering from anxiety or depression. What is really ”required” to feel good ? Or maybe just to allow yourself to feel good? It can often be

Läs mer »