THERION LATIN-AMERICA TOUR !

PREPARING FOR THE TOUR !

The last two weeks I´ve been preparing for the Latin-America Tour with THERION !
Some new equipment and clothes, and many other practical things that need to be done.

Here are the dates:

 

DateCountryCityVenueStatus
2012-05-31UruguayMontevideoTeatro GalponConfirmed
2012-06-02ArgentinaBuenos AiresEl Teatro FloresConfirmed
2012-06-03ChileSantiagoTeatro TeletonConfirmed
2012-06-05BrazilSao PauloTeatro AbrilConfirmed
2012-06-07ColombiaBogotaRoyal CenterConfirmed
2012-06-08ColombiaMedellinTeatro Universidad de MedellinConfirmed
2012-06-10EcuadorQuitoEl TelefericoConfirmed
2012-06-11PeruLimaVoceConfirmed
2012-06-14El SalvadorSan SalvadorCIFCOConfirmed
2012-06-16MexicoMexico CityTBAConfirmed

I´ve never been to these countries before, except for Mexico, so I´m very excited !!

Here´s a little sketch of my new Therion Bass

Therion Bass
Sketch of bass infor airbrush

It´s gonna be airbrush-painted by Jörgen Nasenius and will be delivered to me before we go on tour.

More info coming up later…….

 

Nalley

🙂

0 Shares

10 År utan alkohol !

I samma stund som jag tog första steget ut från Capio Maria, Stockholm den 2:a Februari 2011 så föll den slutgiltiga poletten ner……. Det var inte en tanke, utan mer som någon slags uppenbarelse som bara ”slog till” och plötsligt så visste jag: ”Det är slut nu” – ”Jag kommer aldrig mer att dricka alkohol

Läs mer »

9 År som Nykter !

Då har det gått 1 år till och jag är ”uppe på nio”…. Och står där, fortfarande stadigt ! Så har det varit sen den 2:a februari 2011. Och Nej – Jag är inte ”duktig” eller ”stark”. Jag skryter inte heller om det ! – Det var ett BESLUT jag tog, och jag är tacksam

Läs mer »

9 Years of sobriety !

One more year has passed …. And I´m still here – sober ! This has been the case since February 2nd, 2011. But No – I’m not ” that fantastic” or ”strong”. I’m not boasting about it either! – It was a DECISION I made, and I am grateful that I finally got the insight

Läs mer »

My Last Live Performance with THERION

I did my last live performance with Therion at Brutal Assault Festival, Czech Republic August 7th 2019. I made the final decision a couple of months ago, so everybody in the band and the crew knew this was gonna be my last appearance on stage with them. The reason is that the long touring is

Läs mer »

8 År som ”Spik-Nykter” ! Hur blev det efteråt ?

8 År ! Tiden går fort ! Och den går ännu fortare när man trivs och har kul, säger man. Och jag har det faktiskt kul och trivsamt – även om livet förstås går lite ”upp-å-ner” ibland, eller ganska ofta. Men så är det att vara människa och leva i verkligheten. Inget konstigt med det.

Läs mer »