September 4, 2011

I must be the worst “blogger” ever…..
Anyway, today I have some things to tell you about….
– so then I write…..

A lot of things are happening right now.
Today, september 4th, it´s 7 months ago since I stopped drinking…
and it feels really good ! 🙂
Feeling better than ever and I have no thoughts what so ever to go back to the life I lived for about 2 years.
But I take it “day by day” as they say in “AA” and the future is so bright I gotta wear shades ! ;-D

At the moment I´m recording for L.A.D. (Last Autumn´s Dream) and VINDICTIV.
Then I will continue the recordings for HARDCORE CIRCUS and my own band/project that Ian Haugland from EUROPE also play with.
I´m also waiting for Mats Levén to give me some material for his solo-album……

From september 16th to 25th we will go on tour again with THERION to USA (ProgPower, Atlanta) and 4 dates in Mexico. Looking very much forward to that !!!
I will probably write something here from the road over there !!

🙂

Nalley

0 Shares

My Last Live Performance with THERION

I did my last live performance with Therion at Brutal Assault Festival, Czech Republic August 7th 2019. I made the final decision a couple of months ago, so everybody in the band and the crew knew this was gonna be my last appearance on stage with them. The reason is that the long touring is

Läs mer »

8 År som “Spik-Nykter” ! Hur blev det efteråt ?

8 År ! Tiden går fort ! Och den går ännu fortare när man trivs och har kul, säger man.Och jag har det faktiskt kul och trivsamt – även om livet förstås går lite “upp-å-ner” ibland, eller ganska ofta.Men så är det att vara människa och leva i verkligheten. Inget konstigt med det. När en

Läs mer »

Nackdelar med turnérandet (Det som bilderna inte visar)

I mitten av September 2018 så kom jag hem från en 2 veckors turné i Kina och Australien.Innan det gjorde vi 54 spelningar runt Europa och 22 spelningar i Latin-Amerika för att sedan även åka till Israel följt av Ryssland och ytterligare ett par spelningar i Europa.Jag börjar med fördelarna från de sista resorna till

Läs mer »

PSYKISK OHÄLSA – Del 2

Eftersom mitt inlägg om Psykisk Ohälsa drog till sig så pass mycket uppmärksamhet så fortsätter jag nu här: ….så vad hände sen då egentligen ? Hur gick egentligen efter det att ”mitt pussel” var färdiglagt ? Och vad kan man dra för slutsatser av det hela ? Jag vet inte till 100% men det spelar

Läs mer »

Mental illness – My Story

Much too often I meet people who feel psychologically bad. Those are people who really do have a good life practically, economically etc ….. but still they feel bad, suffering from anxiety or depression. What is really ”required” to feel good ? Or maybe just to allow yourself to feel good? It can often be

Läs mer »