June 4th 2011

Hallåj !

(This will follow in english)

Idag börjar repetitionerna inför THERIONs kommande gigs i sommar.
Ska bli kul att träffa alla i bandet igen ! 🙂
Kommer att starta i Tjeckien den 9 juni för att sedan åka vidare till Frankrike.
Vi kommer även att åka till Italien och vara där i några dagar för att slutföra filminspelning. En kortfilm som kommer att tillhöra det kommande boardgamet som sedan länge varit under produktion. För vidare info om Therion och våra gigs mm, gå in på:
http://www.megatherion.com

Inspelningarna med VINDICTIV och HARDCORE CIRCUS fortsätter.
Likaså med mitt och IAN HAUGLANDs band.

Snart kommer vi även ta itu med L.A.D.´s kommande album. Jamie Borger har varit hemma hos mej och överlämnat en knippe med nya låtar. Jag har själv bidragit med några som vi får se om dom dyker upp på plattan…

Ett fåtal gigs är bokade för TREAT. Bl a på Pride-Festivalen, Stockholm i sommar.

Ser mycket fram emot allt kul som ska hända i månaderna framöver !
🙂

Nalle

Hi ! 🙂

Today begins rehearsals for Therion, upcoming gigs this summer.
Will be great to see everybody in the band again! 🙂
We will start in the Czech Republic june 9 and then continue to France.
We will also go to Italy and be there for a few days to complete filming. A short film which will be a part of the forthcoming boardgame that have long been under production.
For more info about Therion and our gigs, etc – go to:
http://www.megatherion.com

The recordings for VINDICTIV and HARDCORE CIRCUS continues.
Likewise with mine and Ian Hauglands band.

Soon we will also start with L.A.D.’s upcoming album. Jamie Borger has given me a bunch of new material. I have contributed with a couple of songs that we’ll see if they show up on the album …

A few gigs are booked for TREAT. Among others, The Pride Festival in Stockholm this summer.

Looking so much forward to everything that will happen in the months to come!
🙂

Nalley

0 Shares

10 År utan alkohol !

I samma stund som jag tog första steget ut från Capio Maria, Stockholm den 2:a Februari 2011 så föll den slutgiltiga poletten ner……. Det var inte en tanke, utan mer som någon slags uppenbarelse som bara ”slog till” och plötsligt så visste jag: ”Det är slut nu” – ”Jag kommer aldrig mer att dricka alkohol

Läs mer »

9 År som Nykter !

Då har det gått 1 år till och jag är ”uppe på nio”…. Och står där, fortfarande stadigt ! Så har det varit sen den 2:a februari 2011. Och Nej – Jag är inte ”duktig” eller ”stark”. Jag skryter inte heller om det ! – Det var ett BESLUT jag tog, och jag är tacksam

Läs mer »

9 Years of sobriety !

One more year has passed …. And I´m still here – sober ! This has been the case since February 2nd, 2011. But No – I’m not ” that fantastic” or ”strong”. I’m not boasting about it either! – It was a DECISION I made, and I am grateful that I finally got the insight

Läs mer »

My Last Live Performance with THERION

I did my last live performance with Therion at Brutal Assault Festival, Czech Republic August 7th 2019. I made the final decision a couple of months ago, so everybody in the band and the crew knew this was gonna be my last appearance on stage with them. The reason is that the long touring is

Läs mer »

8 År som ”Spik-Nykter” ! Hur blev det efteråt ?

8 År ! Tiden går fort ! Och den går ännu fortare när man trivs och har kul, säger man. Och jag har det faktiskt kul och trivsamt – även om livet förstås går lite ”upp-å-ner” ibland, eller ganska ofta. Men så är det att vara människa och leva i verkligheten. Inget konstigt med det.

Läs mer »