June 4th 2011

Hallåj !

(This will follow in english)

Idag börjar repetitionerna inför THERIONs kommande gigs i sommar.
Ska bli kul att träffa alla i bandet igen ! 🙂
Kommer att starta i Tjeckien den 9 juni för att sedan åka vidare till Frankrike.
Vi kommer även att åka till Italien och vara där i några dagar för att slutföra filminspelning. En kortfilm som kommer att tillhöra det kommande boardgamet som sedan länge varit under produktion. För vidare info om Therion och våra gigs mm, gå in på:
http://www.megatherion.com

Inspelningarna med VINDICTIV och HARDCORE CIRCUS fortsätter.
Likaså med mitt och IAN HAUGLANDs band.

Snart kommer vi även ta itu med L.A.D.´s kommande album. Jamie Borger har varit hemma hos mej och överlämnat en knippe med nya låtar. Jag har själv bidragit med några som vi får se om dom dyker upp på plattan…

Ett fåtal gigs är bokade för TREAT. Bl a på Pride-Festivalen, Stockholm i sommar.

Ser mycket fram emot allt kul som ska hända i månaderna framöver !
🙂

Nalle

Hi ! 🙂

Today begins rehearsals for Therion, upcoming gigs this summer.
Will be great to see everybody in the band again! 🙂
We will start in the Czech Republic june 9 and then continue to France.
We will also go to Italy and be there for a few days to complete filming. A short film which will be a part of the forthcoming boardgame that have long been under production.
For more info about Therion and our gigs, etc – go to:
http://www.megatherion.com

The recordings for VINDICTIV and HARDCORE CIRCUS continues.
Likewise with mine and Ian Hauglands band.

Soon we will also start with L.A.D.’s upcoming album. Jamie Borger has given me a bunch of new material. I have contributed with a couple of songs that we’ll see if they show up on the album …

A few gigs are booked for TREAT. Among others, The Pride Festival in Stockholm this summer.

Looking so much forward to everything that will happen in the months to come!
🙂

Nalley

0 Shares

My Last Live Performance with THERION

I did my last live performance with Therion at Brutal Assault Festival, Czech Republic August 7th 2019. I made the final decision a couple of months ago, so everybody in the band and the crew knew this was gonna be my last appearance on stage with them. The reason is that the long touring is

Läs mer »

8 År som “Spik-Nykter” ! Hur blev det efteråt ?

8 År ! Tiden går fort ! Och den går ännu fortare när man trivs och har kul, säger man.Och jag har det faktiskt kul och trivsamt – även om livet förstås går lite “upp-å-ner” ibland, eller ganska ofta.Men så är det att vara människa och leva i verkligheten. Inget konstigt med det. När en

Läs mer »

Nackdelar med turnérandet (Det som bilderna inte visar)

I mitten av September 2018 så kom jag hem från en 2 veckors turné i Kina och Australien.Innan det gjorde vi 54 spelningar runt Europa och 22 spelningar i Latin-Amerika för att sedan även åka till Israel följt av Ryssland och ytterligare ett par spelningar i Europa.Jag börjar med fördelarna från de sista resorna till

Läs mer »

PSYKISK OHÄLSA – Del 2

Eftersom mitt inlägg om Psykisk Ohälsa drog till sig så pass mycket uppmärksamhet så fortsätter jag nu här: ….så vad hände sen då egentligen ? Hur gick egentligen efter det att ”mitt pussel” var färdiglagt ? Och vad kan man dra för slutsatser av det hela ? Jag vet inte till 100% men det spelar

Läs mer »

Mental illness – My Story

Much too often I meet people who feel psychologically bad. Those are people who really do have a good life practically, economically etc ….. but still they feel bad, suffering from anxiety or depression. What is really ”required” to feel good ? Or maybe just to allow yourself to feel good? It can often be

Läs mer »