Den Sanna Kärleken !

Hallå Läsare !

Måste här få dela med mej av en liten story:

Jag och en före detta granne diskuterade för några år sedan vad den riktiga och sanna kärleken är.
Jag sa till honom att min uppfattning om det hela är att det måste väl vara kärleken till sina barn !
”Ja, sa han…… Det stämmer nog. För tänk dej så här”:

Du går till lekparken en dag med din son.
Där träffar du en mamma som också har med sig sin grabb.
Han är i samma ålder och ganska lik din, men hennes son är mycket mer ”framåt”, skojigare, busigare och mer ”rolig” på många sätt och vis.
Men inte fan skulle du kunna tänka dej att byta ut din grabb mot hennes i alla fall !
Han är ju DIN son och INGEN kan ersätta honom !

Men däremot, den där mamman ! Hon verkade ju vara en otroligt trevlig och fin kvinna !

”Henne skulle jag ju faktiskt kunna välja istället för den jag har därhemma !!”

– Inte Sant ?

Blod ÄR tjockare än vatten !!
😀

Nalle

ps: Jag ber om ursäkt och beklagar för dom som inte kan få barn.
Ni finner den Sanna Kärleken på andra vägar !
🙂

0 Shares

10 År utan alkohol !

I samma stund som jag tog första steget ut från Capio Maria, Stockholm den 2:a Februari 2011 så föll den slutgiltiga poletten ner……. Det var inte en tanke, utan mer som någon slags uppenbarelse som bara ”slog till” och plötsligt så visste jag: ”Det är slut nu” – ”Jag kommer aldrig mer att dricka alkohol

Läs mer »

9 År som Nykter !

Då har det gått 1 år till och jag är ”uppe på nio”…. Och står där, fortfarande stadigt ! Så har det varit sen den 2:a februari 2011. Och Nej – Jag är inte ”duktig” eller ”stark”. Jag skryter inte heller om det ! – Det var ett BESLUT jag tog, och jag är tacksam

Läs mer »

9 Years of sobriety !

One more year has passed …. And I´m still here – sober ! This has been the case since February 2nd, 2011. But No – I’m not ” that fantastic” or ”strong”. I’m not boasting about it either! – It was a DECISION I made, and I am grateful that I finally got the insight

Läs mer »

My Last Live Performance with THERION

I did my last live performance with Therion at Brutal Assault Festival, Czech Republic August 7th 2019. I made the final decision a couple of months ago, so everybody in the band and the crew knew this was gonna be my last appearance on stage with them. The reason is that the long touring is

Läs mer »

8 År som ”Spik-Nykter” ! Hur blev det efteråt ?

8 År ! Tiden går fort ! Och den går ännu fortare när man trivs och har kul, säger man. Och jag har det faktiskt kul och trivsamt – även om livet förstås går lite ”upp-å-ner” ibland, eller ganska ofta. Men så är det att vara människa och leva i verkligheten. Inget konstigt med det.

Läs mer »