Den Sanna Kärleken !

Hallå Läsare !

Måste här få dela med mej av en liten story:

Jag och en före detta granne diskuterade för några år sedan vad den riktiga och sanna kärleken är.
Jag sa till honom att min uppfattning om det hela är att det måste väl vara kärleken till sina barn !
“Ja, sa han…… Det stämmer nog. För tänk dej så här”:

Du går till lekparken en dag med din son.
Där träffar du en mamma som också har med sig sin grabb.
Han är i samma ålder och ganska lik din, men hennes son är mycket mer “framåt”, skojigare, busigare och mer “rolig” på många sätt och vis.
Men inte fan skulle du kunna tänka dej att byta ut din grabb mot hennes i alla fall !
Han är ju DIN son och INGEN kan ersätta honom !

Men däremot, den där mamman ! Hon verkade ju vara en otroligt trevlig och fin kvinna !

“Henne skulle jag ju faktiskt kunna välja istället för den jag har därhemma !!”

– Inte Sant ?

Blod ÄR tjockare än vatten !!
😀

Nalle

ps: Jag ber om ursäkt och beklagar för dom som inte kan få barn.
Ni finner den Sanna Kärleken på andra vägar !
🙂

0 Shares

My Last Live Performance with THERION

I did my last live performance with Therion at Brutal Assault Festival, Czech Republic August 7th 2019. I made the final decision a couple of months ago, so everybody in the band and the crew knew this was gonna be my last appearance on stage with them. The reason is that the long touring is

Läs mer »

8 År som “Spik-Nykter” ! Hur blev det efteråt ?

8 År ! Tiden går fort ! Och den går ännu fortare när man trivs och har kul, säger man.Och jag har det faktiskt kul och trivsamt – även om livet förstås går lite “upp-å-ner” ibland, eller ganska ofta.Men så är det att vara människa och leva i verkligheten. Inget konstigt med det. När en

Läs mer »

Nackdelar med turnérandet (Det som bilderna inte visar)

I mitten av September 2018 så kom jag hem från en 2 veckors turné i Kina och Australien.Innan det gjorde vi 54 spelningar runt Europa och 22 spelningar i Latin-Amerika för att sedan även åka till Israel följt av Ryssland och ytterligare ett par spelningar i Europa.Jag börjar med fördelarna från de sista resorna till

Läs mer »

PSYKISK OHÄLSA – Del 2

Eftersom mitt inlägg om Psykisk Ohälsa drog till sig så pass mycket uppmärksamhet så fortsätter jag nu här: ….så vad hände sen då egentligen ? Hur gick egentligen efter det att ”mitt pussel” var färdiglagt ? Och vad kan man dra för slutsatser av det hela ? Jag vet inte till 100% men det spelar

Läs mer »

Mental illness – My Story

Much too often I meet people who feel psychologically bad. Those are people who really do have a good life practically, economically etc ….. but still they feel bad, suffering from anxiety or depression. What is really ”required” to feel good ? Or maybe just to allow yourself to feel good? It can often be

Läs mer »