Monkey Bizniz

Igår fredag åkte jag och Ian Haugland upp till Borlänge för att repa med coverbandet “Monkey Bizniz”

Vi tog min lilla sketna Nissan Micra å styrde mot Dalarna. Både min å Ians käft glappade hela vägen. De e så otroligt kul att snacka med honom. Verkar nästan som om samtalsämnena aldrig kan ta slut när vi väl börjar. Bl a kul att höra om hans svängar med Europe runt om i världen. Nu senast var dom ju på en 9-gigs turné i England.
Var inte framme förrän vid 21-tiden på kvällen…..

Snackade å gick igenom vilka låtar vi skulle köra. Det blir lite blandat från 70-talet å framåt.
De andra medlemmarna är THOMAS LARSSON-Gitarr, TONY JOSEFSSON-Sång & ÖRJAN FERNKVIST-keyboards.
Mycket bra å trevliga snubbar !
Vi repade fram till typ 00.30

Tony hade fixat så jag å Ian kunde bo i hans lägenhet. Inte nog med det; han hade även köpt hem mat å annat åt oss. Han presenterade “Gustafs-korv” som både jag å Ian blev frälsta i ! La oss vid 02.00
Jag vaknade förstås tidigt som vanligt, å medans Ian sov så tog jag bilen å åkte å köpte cigg. Var tvungen att hela tiden blicka bakåt å sätta riktmärken på färden eftersom jag har så otroligt dåligt lokalsinne (eller inget alls). Om jag inte gjort det hade jag aldrig hittat tillbaks…. !

Tony hämtade upp oss å lotsade oss till replokalen Vi var förstås tvungna att stanna på vägen vid lokala Ica-affären å köpa varsin ring Gustafs-korv först förstås !
Körde igenom lite låtar igen å spikade en setlista inför kommande gig.

Ian å jag åkte sen hemåt mot Stockholm å åter igen så glappade våra käftar i typ 2,5 timme !
Körde hem Ian. Sen hämtade jag upp min energiska å glada son Timmy. Min dotter Mica hade sen igår varit hos en kompis.
Helt slut när jag väl kom hem !

Mycket kul å givande trip till Dalarna. Ser mycket fram emot att spela nästa helg med mina nyvunna dala-vänner……….
– Åsså Ian förstås !
🙂

Nalle

0 Shares

My Last Live Performance with THERION

I did my last live performance with Therion at Brutal Assault Festival, Czech Republic August 7th 2019. I made the final decision a couple of months ago, so everybody in the band and the crew knew this was gonna be my last appearance on stage with them. The reason is that the long touring is

Läs mer »

8 År som “Spik-Nykter” ! Hur blev det efteråt ?

8 År ! Tiden går fort ! Och den går ännu fortare när man trivs och har kul, säger man.Och jag har det faktiskt kul och trivsamt – även om livet förstås går lite “upp-å-ner” ibland, eller ganska ofta.Men så är det att vara människa och leva i verkligheten. Inget konstigt med det. När en

Läs mer »

Nackdelar med turnérandet (Det som bilderna inte visar)

I mitten av September 2018 så kom jag hem från en 2 veckors turné i Kina och Australien.Innan det gjorde vi 54 spelningar runt Europa och 22 spelningar i Latin-Amerika för att sedan även åka till Israel följt av Ryssland och ytterligare ett par spelningar i Europa.Jag börjar med fördelarna från de sista resorna till

Läs mer »

PSYKISK OHÄLSA – Del 2

Eftersom mitt inlägg om Psykisk Ohälsa drog till sig så pass mycket uppmärksamhet så fortsätter jag nu här: ….så vad hände sen då egentligen ? Hur gick egentligen efter det att ”mitt pussel” var färdiglagt ? Och vad kan man dra för slutsatser av det hela ? Jag vet inte till 100% men det spelar

Läs mer »

Mental illness – My Story

Much too often I meet people who feel psychologically bad. Those are people who really do have a good life practically, economically etc ….. but still they feel bad, suffering from anxiety or depression. What is really ”required” to feel good ? Or maybe just to allow yourself to feel good? It can often be

Läs mer »