Good Morning

Good Morning !
– I just LOVE early mornings when almost noone is awake except me !
🙂

I´m moving on with the recording of VINDICTIVs new album !

Right now I´m also very inspired by Devin Townsend (ex Strapping Young Lad)
He is such a creative musician ! I´m listening very much to his solo-stuff !
He quit the drinking and drugs, and see what comes out of it !
That´s my aim. To be as creative as him ! 🙂

I´m also sorry to say I misunderstood Jamie Borger about ”a forthcoming tribute
album to Marcel Jacob”. It was not an album, it´s about doing a gig for him.
BUT, the plans are to start a new project with Jamie Borger, Jeff Scott Soto, Me and a guitarplayer,
and hopefully THAT will have the result of an album which makes it possible for us to write tributestuff for
Marcel ! So, once again – Sorry for the misunderstanding !

Nalley

0 Shares

10 År utan alkohol !

I samma stund som jag tog första steget ut från Capio Maria, Stockholm den 2:a Februari 2011 så föll den slutgiltiga poletten ner……. Det var inte en tanke, utan mer som någon slags uppenbarelse som bara ”slog till” och plötsligt så visste jag: ”Det är slut nu” – ”Jag kommer aldrig mer att dricka alkohol

Läs mer »

9 År som Nykter !

Då har det gått 1 år till och jag är ”uppe på nio”…. Och står där, fortfarande stadigt ! Så har det varit sen den 2:a februari 2011. Och Nej – Jag är inte ”duktig” eller ”stark”. Jag skryter inte heller om det ! – Det var ett BESLUT jag tog, och jag är tacksam

Läs mer »

9 Years of sobriety !

One more year has passed …. And I´m still here – sober ! This has been the case since February 2nd, 2011. But No – I’m not ” that fantastic” or ”strong”. I’m not boasting about it either! – It was a DECISION I made, and I am grateful that I finally got the insight

Läs mer »

My Last Live Performance with THERION

I did my last live performance with Therion at Brutal Assault Festival, Czech Republic August 7th 2019. I made the final decision a couple of months ago, so everybody in the band and the crew knew this was gonna be my last appearance on stage with them. The reason is that the long touring is

Läs mer »

8 År som ”Spik-Nykter” ! Hur blev det efteråt ?

8 År ! Tiden går fort ! Och den går ännu fortare när man trivs och har kul, säger man. Och jag har det faktiskt kul och trivsamt – även om livet förstås går lite ”upp-å-ner” ibland, eller ganska ofta. Men så är det att vara människa och leva i verkligheten. Inget konstigt med det.

Läs mer »