Good Morning

Good Morning !
– I just LOVE early mornings when almost noone is awake except me !
🙂

I´m moving on with the recording of VINDICTIVs new album !

Right now I´m also very inspired by Devin Townsend (ex Strapping Young Lad)
He is such a creative musician ! I´m listening very much to his solo-stuff !
He quit the drinking and drugs, and see what comes out of it !
That´s my aim. To be as creative as him ! 🙂

I´m also sorry to say I misunderstood Jamie Borger about “a forthcoming tribute
album to Marcel Jacob”. It was not an album, it´s about doing a gig for him.
BUT, the plans are to start a new project with Jamie Borger, Jeff Scott Soto, Me and a guitarplayer,
and hopefully THAT will have the result of an album which makes it possible for us to write tributestuff for
Marcel ! So, once again – Sorry for the misunderstanding !

Nalley

0 Shares

My Last Live Performance with THERION

I did my last live performance with Therion at Brutal Assault Festival, Czech Republic August 7th 2019. I made the final decision a couple of months ago, so everybody in the band and the crew knew this was gonna be my last appearance on stage with them. The reason is that the long touring is

Läs mer »

8 År som “Spik-Nykter” ! Hur blev det efteråt ?

8 År ! Tiden går fort ! Och den går ännu fortare när man trivs och har kul, säger man.Och jag har det faktiskt kul och trivsamt – även om livet förstås går lite “upp-å-ner” ibland, eller ganska ofta.Men så är det att vara människa och leva i verkligheten. Inget konstigt med det. När en

Läs mer »

Nackdelar med turnérandet (Det som bilderna inte visar)

I mitten av September 2018 så kom jag hem från en 2 veckors turné i Kina och Australien.Innan det gjorde vi 54 spelningar runt Europa och 22 spelningar i Latin-Amerika för att sedan även åka till Israel följt av Ryssland och ytterligare ett par spelningar i Europa.Jag börjar med fördelarna från de sista resorna till

Läs mer »

PSYKISK OHÄLSA – Del 2

Eftersom mitt inlägg om Psykisk Ohälsa drog till sig så pass mycket uppmärksamhet så fortsätter jag nu här: ….så vad hände sen då egentligen ? Hur gick egentligen efter det att ”mitt pussel” var färdiglagt ? Och vad kan man dra för slutsatser av det hela ? Jag vet inte till 100% men det spelar

Läs mer »

Mental illness – My Story

Much too often I meet people who feel psychologically bad. Those are people who really do have a good life practically, economically etc ….. but still they feel bad, suffering from anxiety or depression. What is really ”required” to feel good ? Or maybe just to allow yourself to feel good? It can often be

Läs mer »