In For 2011

Hi Folks !

This is what´s going on in my  world of music right now:

HARDCORE CIRCUS: Doing pre-production for the new album.

VINDICTIV: Recording the new album !

THERION: I Will do a few gigs with them during the summer and autumn.
Feels good to be back ! 🙂
Check it out at: http://www.megatherion.com

TREAT: A few gigs are planned this spring and summer.

LAST AUTUMN´S DREAM: Another album is going to be recorded this year.

MATS LEVÉN: As it seems right now I will lay down some basstracks for his forthcoming solo-album !

Plans are being made for a new project with me and Ian Haugland from EUROPE.

I´m very glad that there are also plans for a Tribute Gig to MARCEL JACOB.
Jeff Scott Soto, Me and Jamie Borger will be involved.

Stay Tuned !
🙂
Nalley

0 Shares

10 År utan alkohol !

I samma stund som jag tog första steget ut från Capio Maria, Stockholm den 2:a Februari 2011 så föll den slutgiltiga poletten ner……. Det var inte en tanke, utan mer som någon slags uppenbarelse som bara ”slog till” och plötsligt så visste jag: ”Det är slut nu” – ”Jag kommer aldrig mer att dricka alkohol

Läs mer »

9 År som Nykter !

Då har det gått 1 år till och jag är ”uppe på nio”…. Och står där, fortfarande stadigt ! Så har det varit sen den 2:a februari 2011. Och Nej – Jag är inte ”duktig” eller ”stark”. Jag skryter inte heller om det ! – Det var ett BESLUT jag tog, och jag är tacksam

Läs mer »

9 Years of sobriety !

One more year has passed …. And I´m still here – sober ! This has been the case since February 2nd, 2011. But No – I’m not ” that fantastic” or ”strong”. I’m not boasting about it either! – It was a DECISION I made, and I am grateful that I finally got the insight

Läs mer »

My Last Live Performance with THERION

I did my last live performance with Therion at Brutal Assault Festival, Czech Republic August 7th 2019. I made the final decision a couple of months ago, so everybody in the band and the crew knew this was gonna be my last appearance on stage with them. The reason is that the long touring is

Läs mer »

8 År som ”Spik-Nykter” ! Hur blev det efteråt ?

8 År ! Tiden går fort ! Och den går ännu fortare när man trivs och har kul, säger man. Och jag har det faktiskt kul och trivsamt – även om livet förstås går lite ”upp-å-ner” ibland, eller ganska ofta. Men så är det att vara människa och leva i verkligheten. Inget konstigt med det.

Läs mer »